Udgivet i Skriv en kommentar

Hvorfor indtage protein pulver?

Protein pulver, eller bare protein generelt, er efterhånden blevet et ret stort marked. Og med god grund.

Mange af os træner meget, specielt styrketræning. Vi går meget op i vores kost. Proteinpulver f.eks. er et kosttilskud. Hvis vi havde helt styr på vores kost, så kunne vi reelt set få alt vores protein fra den mad vi spiser.

For mig personligt, er det dog ikke hver dag, jeg via den almindelig kost for alt den protein jeg har behov for.

Derfor er jeg virkelig glad for protein pulver, specielt whey protein pulver, som jeg faktisk indtager hver dag. I “gamle dage” da jeg var yngre, drak jeg næsten en liter mælk til min morgenmad. Den er nu skiftet ud med en protein shake, istedet, hvor jeg i min drikke dunk, har en 750ml vand, mixet med protein pulver. Det er efterhånden blevet en vane for mig. Og hjælper mig til at nå mit mål om at få nok protein hver dag.

Skriv et svar